Огласи Besplatni Oglasi Недвижнини


НедвижниниНедвижниниrss
Оглас Датум
Eksluzivno mesto vo Ljubanishta

Eksluzivno mesto vo Ljubanishta
(Недвижнини / Плацови)

Prodavam plac vo Ljubanishta 407 m2 so markica, do patot za kampot. Cena po dogo...
Цена: 1 €
Град: Ohrid


admin
125 Прегледи
Се продава Апартмански комлекс во Охрид

Се продава Апартмански комлекс во Охрид
( / Недвижнини)

Продажба на објект во градба од 630м2 карабина, на 3 нивоа ,во основа од 164м2 и...
Цена: 0 €
Град: Ohrid


bokidom
93 Прегледи
Се издава деловен  простор од 1000м2

Се издава деловен простор од 1000м2
( / Недвижнини)

Се издава деловен простор од 1000м2,целосно или делив, двете хали се по 400м2 и...
Цена: 0 €
Град: Skopje


bokidom
85 Прегледи
nopic

Mnogo Namenski Deloven Prostor
(Недвижнини / Канцеларии)

Iznajmuvam : Funkcionalen Deloven Prostor Mnogu namenski na Prizemje . Tehnickit...
Цена: 400 €
Град: Skopje


Georgi
5 Прегледи
Се продава плац од 2939 м2 пред Бујото индустриска зона

Се продава плац од 2939 м2 пред Бујото индустриска зона
(Недвижнини / Плацови)

Се продава плац од 2939 м2 пред Бујото индустриска зона ,со маркица за објект од...
Цена: 0 €
Град: Skopje


bokidom
73 Прегледи

Сортирај по
Страница 1 од 376


- - - - - - -
8331
Регистрирани Корисници